vasárnap, november 30, 2003

2003. November 26. folytatas

Ropke 32 ora utan, melybol 10 orat le kell vonni az idoeltolodas miatt, mar meg is erkeztem Sydneybe. A Lauda air szolgaltatasat volt szerencsem elvezni. A kaja, a szekek es a filmek is segitettek, hogy "gyorsan" elteljen ez a kis utazas. Aki jaratos a temaban, azoknak irom, hogy Boeing 777-200 geppel repultem. A foldi szemelyzet is tok rendes volt, mivel nem szoltak sem a tulsulyos, sem a nagymeretu kezipoggyaszok miatt. Becsben kellett atszalnom, Kuala Lumpurban pedig 20 percre kiszalnom, mert takaritottak es fertotlenitettek a gepet.

Du. 17 orakor landoltunk. Az ido a magyar viszonylatokhoz kepest eleg jo, de a lakotarsaim szerint hideg van (24 fok). Nem tudjak honnan indultam. Mint az varhato volt, magyaroknak meg nyoma sincs, de ez nem lenne baj, ha a masik ot lako 4 nem cseh, vagy szlovak, az otodik
pedig lengyel lenne. Nem tul baratsagosak, nem eroltettek a bemutatkozast, szerencsere a szobatarsam kicsit nyitottabbnak tunik es O van itt Au.-ban a legregebben. A tobbieknek nem volt eros oldaluk az angol, ahogy meg nekem sem. ;-))

A szallas nem tul extra, de ez legyen a legrosszabb elmenyem itt. Nem veletlen, hogy Raillway str-nek hivjak az utcat, mert itt megy kozvetlen mellette a vasut. "Sokat segit a pihenesben," de majd megszokom, vagy ez is segit abban, hogy hamar munkat es masik lakast talaljak.

Most megyek felfedezni a kornyeket, ha lesz valami erdekes, irok. (Ezt vegyetek fenyegetesnek!)

Remelem kesobb az en gepemmel is fel tudok csatlakozni a netre, mert akkor kepeket is fogok mellekelni.

Nincsenek megjegyzések: