hétfő, május 28, 2007

Tényleg ennyire ráérnék, hogy még a blogom beállításainak megváltoztatására is van időm? El sem hiszem. Ez a zöld szín most passzol az új dekorációhoz a lakásban is. ;o)

Tegnapi nap során ismételten tapasztalnom kellett, milyen mosolyfakasztó is tud lenni, ha nem tudod, hogy miről van szó, így csak autómatikusan megismétled a szavakat, vagy kicseréled olyanra, amelyeket ismersz. A történet a következő:
Éppen csendeskén telik a vasárnap a La Citában (0 vendég, két felszolgáló, egy runner, egy báros), mikor is telefonál az egyik kolega, hogy a BBQ, amire hivatalosak vagyunk hiányt szenved néhány dologban, amit a bárból könnyen lehet pótolni. A buli rendezője és a telefont felvevő lány is spanyol anyanyelvűek. A lány folyamatos jegyzetelésben van, majd hümmögés, elköszönés. A lista főleg olyan dolgokat tartalmazott, ami sangria készítéshez kell, azonban egy elemnél elakadtunk.
Sugar Zero.
Mi van? Van porcukrunk, fehér kristálycukor, barna nagyszemű kristálycukor, barna kockacukor, normál kockacukor, de mi a fene lehet a sugar zero.
?
??
???
Mivel a vonal nem volt valami tökéletes a lány a behelyettesítéses teknikát választotta, így a sugar syrup a telefon ezen végén már mint sugar zero keltett vigadalmat.

1 megjegyzés:

Mariann írta...

nem arra gondolt, hogy cukor nélkül? :))